Sådan redder du dig selv fra tøjkrisen

Den rigtige garderobe kan redde dig fra enhver tøjkrise. For mange kvinder handler det om at have færre men bedre styles, der kan sættes sammen på kryds og tværs. De helt rigtige basiselementer vil gøre det nemt at sætte tøj sammen til enhver lejlighed.

Klassiske styles er et must i enhver garderobe. Hvis du har en basisgarderobe bestående af de rigtige bukser, nederdele, skjorter, blazere og så videre, så bliver det meget nemmere at sammensætte forskellige outfits. En garderobe fyldt af elegante kjoler kan redde dig ud af enhver tøjkrise.

Kjoler er for mange kvinder et go-to, hvis man er i tvivl om, hvad man skal tage på. Der findes mange forskellige slags kjoler til både hverdag og fest, så hvis man har lidt af hvert i garderoben, så er man klar til enhver anledning. Man behøver ikke have en lang række af kjoler, men blot forskellige typer, der kan styles op eller ned. Med de helt rigtige kjoler behøver man aldrig have tøjkrise igen.

Basisgarderobe i god kvalitet

Når du skal opbygge en god basisgarderobe, er det vigtigt at købe tøj i god kvalitet. Det skal gerne kunne holde i mange år og til at blive vasket mange gange. Derfor er det bedre at købe lidt med godt. Ikke nok med at tøjet vil holde i flere år, det vil også være flottere og lækrere at have på.

Hvis du eksempelvis køber en klassisk elegant kjole i god kvalitet, så vil du kunne style den ned til hverdag med et par støvler og en simpel cardigan. Samtidig vil du kunne style den samme kjole op til fest med et par stiletter og de helt rigtige accessoires.

Sammensætninger

Hvis man gerne vil undgå tøjkriserne, så er det en god idé at sammensætte din garderobe af elementer, der passer på kryds og tværs. Det vil gøre det meget nemmere hurtigt at hive noget ud af skabet og sætte det sammen til et stilfuldt outfit. Hvis du har en farvepalet, som du godt kan lide at klæde dig i, så vil det være meget nemmere at sammensætte dit tøj og undgå tøjkrisen fremadrettet.