Køb skønne bobler til festlige lejligheder

Der er bare visse begivenheder, hvor det ikke er nok at fejre det med en kold bajer. Der er lejligheder hvor glæden er så stor at der skal noget helt særligt til. Måske er man blevet forfremmet på jobbet. Måske er datteren blevet konfirmeret. Det kan være at man har afsluttet et stort projekt på huset, eller i haven. Jo, der er faktisk mange lejligheder, hvor der er god grund til at lade propperne springe. Men hvem siger egentlig at der skal være en lejlighed?

Hvis man er glad for bobler, så behøver der ikke nødvendigvis at være en lejlighed til at lade proppen springe på en flaske champagne. For champagne er jo en fantastisk dejlig drik til alle lejligheder. Mange ville sikkert med glæde drikke champagne hver eneste dag, hvis de kunne. Men de fleste af os gemmer nu de skønne bobler til helt særlige lejligheder, hvor de virkelig skal nydes. For champagne er en festlig drik, der egner sig godt til de helt særlige stunder.

Den mest kendte

Vi kender alle et tidspunkt på året hvor champagne er helt uomgængelig. Klokken tolv nytårsaften springer propperne i de fleste danske hjem, så vi kan skåle og byde det nye år velkommen. Her er boblerne og den perlende drik med til at understrege det højtidelige i situationen. Alt omkring denne vin oser af fest og højtidelighed.

Når champagnen skummer ud af flasken ned i glassene, og selve glassenes form er fuld af fest og højstemthed. Og smagen af en god champagne kan ikke findes andre steder. Det er en fornøjelse at tage en mundfuld af denne herlige vin. Nytårsaften uden champagne er ikke en rigtig nytårsaften. Det samme kan man sige om kransekagen.

Hvor er proppen?

Det er altid sjovt at stå op næste morgen og finde proppen fra den gode flaske champagne, som blev drukket dagen før. Det er de mærkeligste steder den kan dukke op. Ofte er det første 2. januar man finder den. Der er jo andre og vigtigere ting, der skal passes den første. For eksempel skihop, dyner og panodil.