Hold halsen varm på den kolde vinterdage

Den er bare ikke til at komme udenom, den danske vinter. Den kommer hvert eneste år, ofte bedst som vi lykkeligt havde glemt alt om den eksistens. Vi havde helt vænnet os til sommerens grønne træer og lune aftener i haver og på fortovscafeer. Så kom det smukke efterår – og bum! – så var det vinter igen i lille Dannevang. Mange går stadig rundt i sneakers og tynde skjorter, når den første nattefrost melder sig. Men så vågner de som regel også op til dåd.

Det er ikke rart at fryse om brystet og halsen, når vinteren er over os med bidende kulde. Varmen stiger jo, som bekendt opad, og har man ikke lukket til omkring halsen, så ryger al kropsvarmen lige til vejrs. En halsedisse er en smuk og effektiv løsning på det problem. Med en lun halsedisse bliver det meget nemmere at holde varmen, for udslippet er standset ved halsen. Til forskel fra halstørklædet fylder en halsedisse ingenting i tasken. Og det er jo smart.

Er nem at tage på og ser pivflot ud

En halsedisse er en af de nemmeste beklædningsgenstande at tage af og på. Den er også nem at have i tasken. Og så kan man få halsedisser i mange flotte og smagfulde farver, så selv den mest stilbevidste, moderigtige kvinde kan være med. Og så gør en halsedisse en kæmpe forskel til det at gå barhalset. For den holder varmen effektivt inde i frakken, hvor den hører hjemme.

En anden smart ting ved en halsedisse er at den fremhæver halsens smukke form. Et halstørklæde dækker halsen godt til, og er også god til at holde varmen, men den skjuler en vigtig form hos den stilbevidste kvinde, nemlig hendes smukke hals, der er en del af det samlede udtryk, hun ønsker at bære. Her er halsedissen fantastisk.

Alt godt til halsen

Kig ind i webshoppen hos Ny Form, og find de skønneste halsedisser til stilbevidste kvinder og mænd, der ikke orker at ryste af kulde i vinter. Det kan godt være at en bar hals er smuk, men et bævrende, barhalset, blåfrossent menneske er ikke noget kønt syn.