Guide: Sådan køber du plus size tøj online

Internettet har gjort sit indtog, og størstedelen af modeindustrien er nu flyttet online, hvor flere forbrugere handler og bytter tøj. Udvalget er oftest langt større, og det gør det dermed muligt at finde alt fra de almindelige gængse størrelser til plus size. Læs med, og find ud af hvordan du køber dit plus size tøj online.

Før i tiden, kunne det være mere besværligt at finde tøj til kvinder med former, da de fleste butikker udelukkende forhandlede størrelser i 32-42. Dette indsnævrede udvalget, og gjorde det til en kompleks søgning både at finde noget som var stilrent, med en flot pasform og til en rimelig pris. Heldigvis har samfundet ændret og udviklet sig, hvorved det nu er blevet muligt at købe tøj til alt og alle.

Gå efter de rigtige mærker

I søgningen efter plus size tøj online, kan det være en fordel at være bekendt med nogle af de populære mærker. Heriblandt finder du Only carmakoma, Zoey, Zizzi, Duzette, Plaisir, Nanna XL samt mange flere. Alle karakteriseret ved at være stilbevidste og følge med trenden. De forstår sig på kvinder med former, og ved nøjagtigt hvilken pasform og design der klæder og fremhæver alle kurver.

Benyt størrelsesguiden

At handle online kan være noget mere komplekst i forhold til køb i fysiske butikker, da man ikke har samme mulighed for at både røre og prøve tøjet på. For dermed at få den bedste ide om hvordan tøjet vil sidde og føles bør man kigge på produktbeskrivelsen og benytte størrelsesguiden. Oftest er denne en god indikator for hvorvidt tøjet vil passe en, da man selv kan hive målebåndet frem og tages udgangspunkt i de opgivne mål for henholdsvis bryst, talje og hofte.

Tag udgangspunkt i modellen

Ikke alle kropsstørrelser er ens og derfor klæder noget tøj nogle kropstyper bedre end andre. En fordel er derfor at sammenligne sig selv med modellen som vises på billedet. Er man nogenlunde ens bygget, vil tøjet formentlig sidde lige sådan på en selv. Er der derimod tale om en model som er mere pæreformet eller æbleformet til sammenligning med dig, bør man overveje hvorvidt man bør gå efter et andet design.