Få styr på virksomhedens mødeplaner med elektronisk system

Der er virksomheder, som har brug for høj mødeaktivitet, hvor kunder og forbindelser ofte er inde på virksomhedens område. Der er brug for mødelokaler til alle. Det kan være lidt af et puslespil at hitte ud af hvilke mødelokaler, der er ledige hvornår, og hvem der bruger dem. Her kan elektroniske systemer være en fremragende hjælp, så det hele ikke roder sammen for jer selv og jeres personale. Det er altid rart at have styr på virksomhedens faciliteter.

Med Pronestor Planner får i jeres eget lokale booking system, hvor møderne registreres, samtidigt med, at det registreres, hvilke mødelokaler der bruges. Med jeres lokale booking system kan I forhindre dobbelt bookinger af mødelokaler og anden forvirring, samtidigt med at I kan håndtere jeres gæster på en professionel og velkommende måde, så de føler sig trygge og godt taget imod. Jeres lokale booking system vil spare jer for meget tid og mange bekymringer.

Få en demo

På Pronestors hjemmeside kan I bestille en demo, så I kan se, hvad Planner går ud på. Det er meget rart at se i praksis, hvordan virksomhedens fremtidige lokale booking system kunne se ud. Det er let at bestille, og det er spændende at høre nærmere om alle de smarte funktioner, dette system kan byde på. Du kan også læse meget mere i detaljer om dette lokale bookingsystem fra Pronestors hjemmeside. Det er spændende læsning, og måske vil I undre jer over, hvorfor der dog ikke er nogen, som har lavet noget så smart noget før. Det er der så nu.

Registrering og logistik

Med Pronestor Planner får I registreret jeres møder og de lokaler, der bliver brugt, og der bliver lavet en logistisk plan, som sørger for at dobbeltbooking af lokaler og personale undgås. Der er mange fordele ved et elektronisk system, der kan hjælpe med alle disse ting. Når man bruger systemet, så slipper man for selv at skulle ringe rundt, hvi man vil booke et mødelokale. Der er styr på dele hele med jeres eget lokale booking system. Det kan elektronikken sørge for at I får.